Kend dine rettigheder ved en ulykke

Hvis man har været så uheldig at være involveret i en ulykke, så er der en række betingelser og rettigheder, som man bør være meget opmærksom på. Hvem er den skyldige part? Hvem er vidner til ulykken? Er der personskader?

Det kan godt virke lidt overvældende i øjeblikket, hvor ulykken finder sted, men det er virkelig vigtigt, at man sørger for at noteret alle detaljer. Det kan være afgørende, hvis der skal komme en sag om erstatning og lignende. Det vil sige at du skal have dokumenteret nøjagtigt, hvad der er sket. Billeder, vidneudsagn og lægeerklæringer.

Uanset om du føler du er kommet til skade eller ej, så tag på skadestuen og bliv tjekket igennem. Sørg desuden for, at det bliver noteret i journalen, så du kan bevise, at du søgte lægehjælp med det samme. Det kan nemlig være afgørende for din sag. Søger du hjælp for sent, kan du miste alle muligheder for erstatning, hvis du har taget permanent skade.

En advokat kan hjælpe dig med at føre din sag, hvis du søger erstatning. Der er så mange paragraffer og regler, som man umuligt vil kunne overskue som almindelig borger. Her er en professionel advokat en god løsning, da de har den fornødne ekspertise og knowhow.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.