Styrk din sproglige workflows i virksomheden

Arbejder man med udenlandske kunder eller er udenlandske kunder interesseret i ens virksomhed, er det vigtigt at optimere ens platforme såsom ens hjemmesiden, sociale kanaler med mere, så der forekommer mindre sproglige barrierer. Udvider man sin virksomhed til andre lande, er det en god ide også at kunne kommunikere med de pågældende lande i en vis grad. Det er ikke alle virksomheder der har de sproglige kompetencer til at kunne udvide på dette område men der er heldigvis hjælp at hente udefra. Læs med her og få inspiration til dig og din virksomheds fremtidige løsning.

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Hvordan kan man arbejde med de sproglige udfordringer?

Man skal passe på med de sproglige udfordringer, da man kan hurtigt misforstå hinanden enten overfor sine kunder eller overfor sine leverandører. Det kan ende med problemer, som ikke vil komme virksomheden til gode og i værste tilfælde ende ud i situationer, hvor man får brug for juridisk hjælp, hvis man er kommet på kant med en udenlandsk lov eller lignende.

Har man ikke nogen allerede eksisterende sproglige kompetencer i virksomheden, kan man enten vælge at ansætte en person til at varetage dette område og udføre disse arbejdsopgaver. Er der ikke nok arbejdsopgaver til dette, kan man få ekstern hjælp, til de nødvendige arbejdsopgaver, og dermed spare sig fra en hel månedsløn til en enkelt person. Der er mange muligheder for sproglig hjælp udefra. Læs med nedenfor og få din inspiration til den fremtidige hjælpende hånd.

Hvem er LanguageWire og hvordan kan de hjælpe?

LanguageWire er en virksomhed der hjælper andre virksomheder over hele verden med at nå deres fulde globale potentiale. Det er ikke alle brands der har kompetencerne, men det er mange brands der har globale ambitioner og dermed bruger LanguageWire til at skabe indhold til flere sprog af høj kvalitet.

De er til at finde i 19 byer samt på deres hjemmeside, de har over 350 ansatte og har tilknyttet 7000+ sprogspecialister til deres virksomhed.

LanguageWire er en virksomhed der gør det let at skabe indhold til ens tekstmateriale på ethvert sprog. Det sproglige tekstmateriale kan styrke din virksomhed på tværs er kunder og leverandører. Det giver virksomheden mulighed for at skabe bedre kommunikation i ens nuværende samarbejdsaftaler, men også i ens fremtidige samarbejdsaftaler.  

LanguageWire tilbyder løsninger omkring blandt andet tekstforfatning, oversættelser, korrektur eller tekstredigering. De har mange års erfaring og har rigtig mange specialister, der står klar til at hjælpe jeres virksomhed og de sproglige udfordringer der må forekomme.

Har dig og din virksomhed brug for ekstern sprogekspertise, så kan man læse meget mere på Languagewire.com/da.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.