Hvad laver en erstatningsadvokat?

Der findes mange former for advokater, og det kan have styr på alle slags. De fleste ved at en advokat varetager sager, som handler om den danske lovgivning. I denne artikel kommer det til at handle om en såkaldt erstatningsadvokat, hvor vi forklarer hvad denne advokat egentlig laver.

De primære arbejdsområder som en erstatningsadvokat har sager om er, når en person kommer til skade i trafikken, og ønsker at undersøge muligheder for erstatning. Som privatperson kan der være mange penge at hente, hvis man får erstatning. Dog er det de færreste mennesker, som ved hvornår man er berettiget til at få erstatning samt hvordan man egentlig søger om det. Og det er netop, hvad en erstatningsadvokat laver. En erstatningsadvokat hjælper dig gennem hele erstatningsprocessen. Forsikringsselskaber vil helst undgå at betale erstatning til privatpersoner, og de gør gerne alt for at udbetale penge. Her vil en erstatningsadvokat hjælpe dig og sørge for at du får udbetalt de penge, som du er berettiget til.

 

Hvis man er kommet ud for en personulykke, så er det vigtigt, at man hurtigst mulig kontakter en erstatningsadvokat, da man er bedre stillet jo kortere tid der er gået fra ulykken er sket. Det er forskelligt fra selskab til selskab om, hvorvidt der også er en sekretær til stede under møderne. Det er også op til den enkelte sag, om der er behov for at inddrage supplerende oplysninger og erklæringer fra en speciallæge eller et eventuelt vidne til ulykken. Så hvis du nogensinde kommer ud fra en ulykke, så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til en erstatningsadvokat, som kan varetage din sag.

 

Hvis du vil læse mere om de forskellige advokater, kan du for eksempel læse mere om, hvad en bolig advokat er lige her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.