Få styr på skilsmissen

Skilsmisse er aldrig let, og kan tit gå ud over alle rundt om dig, i selve situationen. Ofte tror man at man kan håndtere hele situationen selv, for man er jo gode venner med personen man skal skilles med, men ofte kan det gå grueligt galt, og det er derfor en god ide at få en skilsmisseadvokat på sagen. Her kommer nogle gode råd til, hvorfor du bør anskaffe dig en skilsmisseadvokat.

At tage skridtet at blive skilt

I et hvert forhold vil der komme der op og nedture, og i værst tænkelige situation kan det ende ud i skilsmisse. Det er hverken rart for de to der skal skilles eller børnene der kommer i klemme. Samtidig er det svært at vide hvordan man skal gribe hele situationen an. Hårdest af alle vil det ramme børnene og det er derfor vigtigt at få snakket det godt igennem med dem, at det ikke vil gå ud over forholdet til deres forældre, og at de stadig kommer til at se dem, måske ikke lige så ofte, men tit. Som forældre bør man snakke godt igennem hvad ens forventninger er til hvor ofte man hver især skal se børnene, og spørge børnene til råds om hvad de vil, såfremt de er gamle nok til selv at have en indflydelse, på den måde bliver det mest smertefrit for alle parter.

Opdeling af ejendele

En meget svær samtale kan være opdeling af ejendele. Når man er ude og købe tingene, som et glad ny forelsket par der flytter sammen, har man ingen ide om at skulle skilles en dag. Det er derfor også utroligt svært at huske hvem der i tidernes morgen købte hvad. Hvem skal have huset, sofaen og tv’et. Ved skilsmisse er der det der hedder fælleseje, hvilket bliver delt 50/50. For mange vil de tro de selv kan acceptere det og rent faktisk dele lige over. Men i de fleste situationer vil der opstå problemer og det er derfor en super god ide at hyre en skilsmisseadvokat, til at hjælpe med det hele. Især hvis man er utrolig ked af det i situationen, hvilket de fleste nok er.
I mange situationer er det ofte den ene der tog beslutningen, og den anden kan derfor have svært ved at holde hovedet koldt i de eksempler. Hvorfor en advokat er en god ide.

Efter skilsmissen

I mange tilfælde kan det være rigtig svært at forblive venner med sin eks. Men for alles skyld er det en god ide at prøve, også selvom der kommer en ny kæreste i eks-samleverens liv. Dette er hvis der er børn involveret. Børnene vil nemlig spejle sine forældre i en høj grad, og kan ramme dem senere i deres liv. Hvis ikke forældrene forbliver et godt forbillede, kan det senere ses i barnet, som kan have følger af det. Nogle vil endda selv få svært ved at elske andre personer, hvis de har oplevet en slem skilsmisse hos deres forældre. Lav nogen aftaler som forældre, og skriv dem ned under skilsmissen og husk at opretholde dem, så alle forbliver glade, og der ikke er komplikationer. Dermed kan i altid gå tilbage og se på dem, hvis den ene part ikke opfører sig som aftalt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.