Derfor bør du altid bruge en boligadvokat, når du køber fast ejendom

Hvis du står og har fundet din drømmebolig, eller måske bare søger meget kraftigt efter den lige nu, så er du et rigtig spændende sted i dit liv, hvor du skal træffe en kæmpe stor beslutning. Det er nervepirrende, men også enormt spændende for dig.

Det er vigtigt at huske på, at når du er ude for at se på en bolig, så vil det være ejendomsmægleren, der viser dig rundt og besvarer alle dine spørgsmål. Og selvom han virker meget forstående og gerne vil give dig råd, så er det vigtigt at huske på, at han er sælgers mand, og at hans job er at sælge boligen så hurtigt som muligt.

Det betyder ikke, at du ikke kan stole på det, han siger, men ejendomsmæglere er kendt for at pynte lidt ekstra på alting, og hvis du ikke selv er opmærksom og kan læse handelsaftalen ordentligt igennem, kan du ikke være sikker på, at du får den bedste aftale.

 

Hav én på din side

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få en professionel på dit hold, så du også har en person, der kan guide og råde dig sikkert igennem handlen. En rigtig god mand at have på din side af forhandlingen er en boligadvokat.

Boligadvokaten vil kunne læse alle dokumenter igennem for dig og forklare dig, om du er ved at indgå en god handel, og om der er noget, du bør være opmærksom på, før du endelig skriver under på aftalen.

Hvis du gerne vil skrive under på aftalen hurtigst muligt, og ikke har tid til at kontakte en boligadvokat før du gør det, så få skrevet ind i kontrakten, at du vil have et advokatforbehold. Dette betyder, at aftalen er bindende på den betingelse, at din boligadvokat godkender aftalen. Også selvom den er indgået.

Får du noget andet at vide af din boligadvokat, som gør, at du ikke ønsker at indgå handlen alligevel, så har du mulighed for at komme ud af aftalen og tage ud for at finde den bolig, der er mere rigtig for dig.

 

Find en boligadvokat online

Du kan søge efter en god boligadvokat online – i dag er alting online, og du vil kunne få den rette advokat til jobbet ved at søge i din landsdel efter en dygtig boligadvokat.

Når du flytter ind i dit nye hjem kommer den sjove del – du skal til at indrette! Og måske skal du endda lave om i hjemmet, så det bliver mere dig, og du får sat dit personlige præg gennem farven på væggen eller et nyt flot gulv i stuen.

Hvis du har behov for at låne penge til din nye bolig, og du ikke har tid til at vente, så kan det være en mulighed at tage et online lån. Du finder en komplet oversigt over de mange online lån, du kan optage, hos Fair Lån her.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.